Foto Cine este blonda misterioasă care apare în toate imaginile cu Putin interpretând diferite roluri

Data actualizării: Data publicării:
putin si blonda colaj
O blondă misterioasă apare în fotografiile cu Putin

O femeie blondă misterioasă apare în imaginile publicate de Kremlin cu președintele rus Vladimir Putin. Aceasta a putut fi observată și în ultimul mesaj video al liderului de la Kremlin, îmbrăcată în soldat. Femeia, însă, a fost surprinsă în ultimii ani interpretând diferite roluri în preajma lui Putin. 

În fiecare imagine, se pare că aceeași femeie blondă este prezentă, adesea în prim-plan, dând impresia că este folosită de oficialii ruși pentru a completa diferitele fotografii ale lui Putin.

„Un soldat, un marinar, un creștin devotat”, a observat jurnalistul Tadeusz Giczan, scrie Newsweek.

Giczan a publicat trei fotografii cu Putin în diferite ipostaze, înconjurat de un grup de soldați, de marinari pe o barcă sau alături de un grup de persoane care participă la o slujbă religioasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ultimele imagini în care apare blonda misterioasă sunt cele publicate de Kremlin cu mesajul lui Putin de Anul Nou, însă femeia poate fi văzută și în mesajul lui Putin de Paște.

De asemenea, femeia poate fi observată și în fotografii mai vechi, din anii anteriori.

„Cine este ea? O gardă de corp? Un actor?”, s-a întrebat și jurnalista CNN, Clarissa Ward, pe Twitter.

Cine este blonda misterioasă

Însă, câteva detalii despre blonda misterioasă care apare în toate imaginile cu Putin sunt găsite chiar pe pagina oficială a Kremlinului.

Pe 31 decembrie, Putin a vizitat sediul Districtului Militar de Sud, iar pe pagina Kremlinului au fost publicate mai multe fotografii cu Putin și soldații ruși pe care i-a decorat.

Într-una dintre fotografii apare și blonda misterioasă. Potrivit descrierii fotografiei, aceasta este Anna Sidorenko, este medic militar și a fost decorată de Putin.

putin si blonda misterioasa
Sursa: Kremlin.ru

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri