Live

”Cred în soartă”. Președintele Joe Biden este indecis în privința unei noi candidaturi pentru Casa Albă

Data actualizării: Data publicării:
Președintele american Joe Biden nu a luat o decizie definitivă în privința unei noi candidaturi pentru Casa Albă. Foto: Profimedia Images

Joe Biden intenționează să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă, în 2024, dar spune că nu luat încă o ”decizie definitivă”. Declarația a făcut-o miercuri într-un interviu acordat canalului PBS, citat de AFP.

Joe Biden, în vârstă de 80 de ani asigură americanii că are o stare de sănătate bună, răspunzând astfel comentariilor legate de vârsta lui înaintată.

"Sunt cineva care crede în soartă. Aş fi complet sincer cu americanii dacă aş crede că o problemă de sănătate sau orice altceva mă împiedică să muncesc", a spus preşedintele american. El i-a invitat, totodată, pe cei care sunt îngrijoraţi de vârsta lui să se "uite la el" atunci când este la lucru.

 

Editor : D.D.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Campanie electorală plină de jigniri în SUA. Biden și Trump se insultă reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fără margini”

Prima dezbatere prezidențială americană va avea loc, în premieră, în iunie. Biden și Trump au convenit locul și data

Luptă strânsă între Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

Sondaj: Donald Trump, învingător în 5 state-cheie la alegerile din noiembrie. De ce pierde procente Joe Biden 

Partenerii noștri