Live

Cum a fost surprinsă Meghan Markle în prima apariție publică după anunțul privind distanțarea de familia regală

Data publicării:
Meghan Markle Foto: Getty Images

Ducesa de Sussex a fost surprinsă vizitând un centru pentru femei din Vancouver, aceasta fiind prima sa apariție publică după scandalul generat de anunțul privind distanțarea sa și a prințului Harry de Casa Regală britanică, potrivit CNN.

Meghan Markle a fost fotografiată zâmbind alături de personalul centrului Downtowm Eastside.

„Priviți cine ne-a vizitat astăzi la ceai”, este mesajul care însoțește fotografia publicată pe pagina de Facebook a centrului. „Ducesa de Sussex ne-a vizitat pentru a discuta despre problemele care le afectează pe femeile din comunitatea noastră”.

Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, s-a întors în Canada pentru a fi alături de fiul lor, la scurt timp după ce cuplul a anunţat decizia şocantă de a se retrage din rolurile deţinute în calitate de membri ai familiei regale şi de a petrece mai mult timp împreună în America de Nord, informează vineri Reuters.

În presa britanică, demisia din familia regală a rivalizat cu criza din Iran, iar jurnaliștii din regat nu sunt deloc îngăduitori cu Harry și Meghan. Îl critică pe Harry mai ales pentru faptul că nu a anunțat-o mai întâi pe bunica sa, regina. Mai mult decât atât, potrivit unor surse citate de presă, Harry a nesocotit rugămintea reginei de a nu face niciun anunț pentru moment, iar tatăl și fratele său, prinții Charles și William, au primit un mesaj cu 10 minute înainte de a posta decizia pe contul oficial de Instagram al cuplului.

Editor: I. I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Regele Charles deschide pentru prima dată pentru public Castelul Balmoral, unde a murit Regina Elisabeta a II-a

Harry şi Meghan, prima reacție după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

„Misteriosul” Banksy ar putea fi obligat de instanță să-și dezvăluie identitatea după un desen cu Regina Elisabeta a II-a

Donald Trump nu e un fan al prințului Harry: „A trădat-o pe regină. Este de neiertat”

Partenerii noștri