Live

Galerie Foto Cum a trăit în izolare timp de 23 de ani un milionar excentric care s-a retras pe o insulă pustie

Data publicării:
FOTO: Profimedia

 

Excentricul „milionar naufragiat”, care a petrecut 23 de ani pe o insulă pustie, spune că nu e chiar atât de rău să trăiești izolat și explică cum a făcut-o el fără probleme timp de peste două deceni.

Pandemia de coronavirus a afectat întregul glob, dar pentru fostul agent de bursă milionar David Glasheen, viața a rămas neschimbată.

Glasheen, în vârstă de 76 de ani, locuiește pe Insula Restoration de pe coasta Australiei de Nord din 1997, după ce și-a pierdut o mare parte din avere. S-a mutat pe insulă doar cu o valiză în care avea „trei cămăși, două perechi de pantaloni scurți și slipi, o lanternă, câteva cărți, un borcan cu pudră de chilli, niște pastă de dinți și periuța de dinți”.

Pustnicul ciudat, care spune că a dorit să „scape de fratele mai mare” și „greutatea vieții moderne”, a spus că are o listă de lucruri esențiale care îi permit să se bucure de viață în izolare, inclusiv o conexiune la internet, mai multe cărți bune și două manechine din plastic, Miranda și Phyllis, care îi țin „companie”, în timp ce se străduiește să găsească o „doamnă drăguță”.

Companie îi mai țin și mai multe animale de pe insulă, însă câinele său, Zeddi, îi este cel mai devotat.

David spune că nu are probleme să-și procure apă și alimente de pe insulă, iar cu produse de igienă sau alcool se aprovizionează de pe continent.

Din când în când primește vizitatori și a scris și o carte în care descrie cum a descoperit un alt mod de viață.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie a fost ucisă la fiecare patru zile în 2024, în Australia. Oamenii cer ca aceste violențe să fie declarate urgență națională

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

“Bărbatul cu bâta”, care a intervenit eroic în timpul atacului de la mall-ul din Sydney, a primit cetăţenie australiană

China amenință cu proliferarea nucleară în Pacific după ce Australia a anunțat că se va dota cu submarine propulsate nuclear

Partenerii noștri