Galerie Foto Cum a trăit în izolare timp de 23 de ani un milionar excentric care s-a retras pe o insulă pustie

Data publicării:
David Glasheen on Restoration Island, northern Australia - 07 Jan 2010
FOTO: Profimedia

 

Excentricul „milionar naufragiat”, care a petrecut 23 de ani pe o insulă pustie, spune că nu e chiar atât de rău să trăiești izolat și explică cum a făcut-o el fără probleme timp de peste două deceni.

Pandemia de coronavirus a afectat întregul glob, dar pentru fostul agent de bursă milionar David Glasheen, viața a rămas neschimbată.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Glasheen, în vârstă de 76 de ani, locuiește pe Insula Restoration de pe coasta Australiei de Nord din 1997, după ce și-a pierdut o mare parte din avere. S-a mutat pe insulă doar cu o valiză în care avea „trei cămăși, două perechi de pantaloni scurți și slipi, o lanternă, câteva cărți, un borcan cu pudră de chilli, niște pastă de dinți și periuța de dinți”.

Pustnicul ciudat, care spune că a dorit să „scape de fratele mai mare” și „greutatea vieții moderne”, a spus că are o listă de lucruri esențiale care îi permit să se bucure de viață în izolare, inclusiv o conexiune la internet, mai multe cărți bune și două manechine din plastic, Miranda și Phyllis, care îi țin „companie”, în timp ce se străduiește să găsească o „doamnă drăguță”.

Companie îi mai țin și mai multe animale de pe insulă, însă câinele său, Zeddi, îi este cel mai devotat.

David spune că nu are probleme să-și procure apă și alimente de pe insulă, iar cu produse de igienă sau alcool se aprovizionează de pe continent.

Din când în când primește vizitatori și a scris și o carte în care descrie cum a descoperit un alt mod de viață.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri