Live

Video Dialog la televiziunea rusă. „Păpușa lui Putin” întreabă despre „succesele” armatei. Un corespondent îi răspunde: „Înaintăm 3 cm pe zi”

Data publicării:
Dialog la televiziunea rusă despre „succesele” armatei ruse. Foto: Captură video/Twitter

Rușii recunosc eșecul militar al campaniei din Ucraina inclusiv în emisiunile difuzate de televiziunea de stat. Într-o intervenție la postul Rossia 1, un corespondent de război a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea cunoscută drept „păpușa de fier” a lui Putin.

Prezentatoarea televiziunii de stat ruse Olga Skabeieva îl întreabă pe corespondentul Dmitri Steșin despre „succesele” armatei ruse în estul Ucraineni.  „Continuă, te rog, să ne spui despre toate satele pe care urmează să le luăm”, îi cere aceasta corespondentului de război, pe care îl întreabă dacă succesul înaintării armatei ruse „poate fi măsurat în metri sau kilometri”.

Răspunsul lui Steșin a lăsat-o, însă, fără cuvinte. 

„Olga, înaintăm 3 cm pe zi...”, i-a răspuns Dmitri Steșin, moment în care Skabeieva încheie transmisiunea mulțumindu-i pentru intervenție.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia anunță că a ocupat încă patru sate din regiunea Harkov

România livrează Ucrainei curent electric, după ce bombardamentele ruse au afectat sistemul energetic ucrainean

Regiunea rusă Belgorod a fost ținta mai multor bombardamente ucrainene masive

Zelenski: Adăugăm forţe de apărare în regiunea Harkov. Oprirea ofensivei ruseşti este sarcina numărul unu în acest moment

Partenerii noștri