Video Dialog la televiziunea rusă. „Păpușa lui Putin” întreabă despre „succesele” armatei. Un corespondent îi răspunde: „Înaintăm 3 cm pe zi”

Data publicării:
televiziunea rusa
Dialog la televiziunea rusă despre „succesele” armatei ruse. Foto: Captură video/Twitter

Rușii recunosc eșecul militar al campaniei din Ucraina inclusiv în emisiunile difuzate de televiziunea de stat. Într-o intervenție la postul Rossia 1, un corespondent de război a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea cunoscută drept „păpușa de fier” a lui Putin.

Prezentatoarea televiziunii de stat ruse Olga Skabeieva îl întreabă pe corespondentul Dmitri Steșin despre „succesele” armatei ruse în estul Ucraineni.  „Continuă, te rog, să ne spui despre toate satele pe care urmează să le luăm”, îi cere aceasta corespondentului de război, pe care îl întreabă dacă succesul înaintării armatei ruse „poate fi măsurat în metri sau kilometri”.

Răspunsul lui Steșin a lăsat-o, însă, fără cuvinte. 

„Olga, înaintăm 3 cm pe zi...”, i-a răspuns Dmitri Steșin, moment în care Skabeieva încheie transmisiunea mulțumindu-i pentru intervenție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri