Live

Doi bărbați înarmați cu taser și spray paralizant au dat o spargere de 400.000 de euro la un magazin de bijuterii din Paris

Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia Images

Un magazin de bijuterii din Arondismentul IV din Paris a fost spart de doi bărbați înarmați cu un pistol cu șocuri electrice și un spray cu gaz. Cei doi au reușit să fure bijuterii în valoare de 400.000 de euro.

Noua spargere din Paris are loc la trei zile după un jaf la magazinul Chaumet, din apropiere de Champs Elysées, unde un bărbat a reuşit să plece cu bijuterii în valoare de aproape 3 milioane de euro. Acesta a fost arestat în ziua următoare, împreună cu un complice, conform Agerpres.

Vineri, cu puţin înainte de ora locală 12:30, doi bărbaţi înarmaţi cu un taser electric şi un spray cu gaze lacrimogene, au pătruns în magazinul de bijuterii Dinh Van, din Arondismentul IV. Ei au ridicat fără să recurgă la violenţă bijuteriile expuse şi banii din casa de marcat, după care au reuşit să fugă.

Procurorii parizieni au deschis o anchetă pentru „jaf armat în bandă organizată”.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Geoană, despre anunțurile lui Macron: NATO nu are nicio intenție să trimită trupe în Ucraina. Nu există discuții în acest sens

Macron îl va presa pe Xi Jinping să-şi folosească influenţa asupra lui Putin: „Trebuie să lucrăm cu China pentru a construi pacea”

Șeful diplomației franceze spune că 150.000 de soldați ruși au fost uciși în Ucraina: „Eşecul militar al Rusiei este deja aici”

Mai mulţi ruşi şi belaruşi aleși voluntari pentru Jocurile Olimpice de la Paris au primit mail că nu mai sunt acceptați

Partenerii noștri