Live

Video Donald Trump spune că femeile îl susțin în alegeri pentru că a mărit presiunea apei la mașinile de spălat vase

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump revine în forţă în arena mitingurilor electorale Foto: Agerpres

Donald Trump a sugerat, în cadrul unui miting electoral organizat înainte de alegerile prezidențiale, că femeile îl plac și îl susțin pentru că a mărit presiunea apei la mașinile de spălat vase, relatează The Independent.

Fără a detalia în vreun fel bizara declarație, președintele american le-a spus susținătorilor săi, în timpul mitingului de duminică, că „femeile îl plac foarte mult” pentru că a făcut în așa fel încât mașinile de spălat vase primesc mai multă apă.

„E ca atunci când mergi la un hotel sau când cumperi o casă, ele au ceea ce se numește un restrictor. La fel și la mașinile de spălat vase, și pe acelea le-am rezolvat”, a spus Trump în bizarul său discurs la care se referea, probabil, la standardele de mediu pe care administrația sa le-a eliminat.

„Mașinile de spălat vase aveau o mică problemă, nu primeau suficientă apă. Oamenii le porneau de 10 ori și foloseau mai multă apă, iar asta nu era deloc bine, la naiba! Noi (administrația – n. red.) le-am eliberat. Acum puteți merge să vă cumpărați o mașină de spălat vase iar apa va țâșni! E o frumusețe! Mergeți și cumpărați o mașină de spălat vasele! Femeile vin la mine... femeile despre care ei spun că nu mă plac, de fapt mă plac foarte mult. Doamnelor din suburbii, vă rog votați-mă! Vă salvez casele și vă salvez comunitățile!”

Comentariile vin în contextul în care Trump se străduiește să obțină sprijinul unui segment demografic important în alegerile prezidențiale din noiembrie – femeile din zonele rezidențiale de suburbie, segment demografic care l-ar prefera, mai degrabă, pe contracandidatul său Joe Biden, conform sondajelor.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump compară guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie să scoatem mănuşile”

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Partenerii noștri