Live

Foto Două femei se sărută și își acoperă sânii cu o pancartă pe care scrie „Finlanda”, în reședința premierului. Sanna Marin își cere scuze

Data actualizării: Data publicării:
Prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin. Foto: Profimedia Images

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin și-a cerut marți scuze pentru o imagine care a apărut pe rețelele sociale de la o petrecere privată pe care a organizat-o la reședința sa oficială în luna iulie. În imaginea distribuită în spațiul online, apar două femei care se sărută și își acoperă sânii cu o pancartă pe care scrie „Finlanda”.

„După părerea mea, poza nu este potrivită. Îmi cer scuze pentru asta. Nu ar fi trebuit să fie făcută o astfel de poză, dar altfel, nu s-a întâmplat nimic extraordinar la acea întâlnire”, a spus Marin reporterilor, confirmând că fotografia a fost făcută la reședința sa.

Marin, în vârstă de 36 de ani, a spus că fotografia a fost făcută în timpul unei petreceri private cu prietenii ei, după un festival de muzică în luna iulie. „Am avut saună, am înotat și am petrecut timp împreună”, a spus ea, descriind petrecerea de la reședința ei de la malul mării.

Prim-ministrul finlandez se află în centrul unui scandal public după ce au apărut imagini video de la petreceri la care aceasta a participat.

Luni, un test antidrog efectuat de Sanna Marin, unul dintre cei mai tineri lideri mondiali, a ieșit negativ. Testul a fost făcut pentru a calma îngrijorările după ce săptămâna trecută au fost publicate imagini video care o arată cântând și dansând cu celebrități finlandeze la o altă petrecere.

Finlandezii au fost împărțiți în privința comportamentului premierului, unii și-au exprimat sprijinul pentru aceasta, în timp ce alții și-au pus întrebări despre cum ar putea influența activitatea sa din timpul liber capacitatea de lider al țării.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Povestea adolescentului care a ajuns cel mai căutat criminal cibernetic din Europa. Ce condamnare a primit pentru 30.000 de infracțiuni

Şeful armatei finlandeze avertizează: Rușii doresc să provoace cât mai multă diviziune în Europa

Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda

Rusia e furioasă din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregătiți să luăm măsuri”

Partenerii noștri