Foto Două femei se sărută și își acoperă sânii cu o pancartă pe care scrie „Finlanda”, în reședința premierului. Sanna Marin își cere scuze

Data actualizării: Data publicării:
Prime minister of Finland Sanna Marin meets media, Helsinki - 19 Aug 2022
Prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin. Foto: Profimedia Images

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin și-a cerut marți scuze pentru o imagine care a apărut pe rețelele sociale de la o petrecere privată pe care a organizat-o la reședința sa oficială în luna iulie. În imaginea distribuită în spațiul online, apar două femei care se sărută și își acoperă sânii cu o pancartă pe care scrie „Finlanda”.

„După părerea mea, poza nu este potrivită. Îmi cer scuze pentru asta. Nu ar fi trebuit să fie făcută o astfel de poză, dar altfel, nu s-a întâmplat nimic extraordinar la acea întâlnire”, a spus Marin reporterilor, confirmând că fotografia a fost făcută la reședința sa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Marin, în vârstă de 36 de ani, a spus că fotografia a fost făcută în timpul unei petreceri private cu prietenii ei, după un festival de muzică în luna iulie. „Am avut saună, am înotat și am petrecut timp împreună”, a spus ea, descriind petrecerea de la reședința ei de la malul mării.

Prim-ministrul finlandez se află în centrul unui scandal public după ce au apărut imagini video de la petreceri la care aceasta a participat.

Luni, un test antidrog efectuat de Sanna Marin, unul dintre cei mai tineri lideri mondiali, a ieșit negativ. Testul a fost făcut pentru a calma îngrijorările după ce săptămâna trecută au fost publicate imagini video care o arată cântând și dansând cu celebrități finlandeze la o altă petrecere.

Finlandezii au fost împărțiți în privința comportamentului premierului, unii și-au exprimat sprijinul pentru aceasta, în timp ce alții și-au pus întrebări despre cum ar putea influența activitatea sa din timpul liber capacitatea de lider al țării.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri