Live

Elon Musk i-a întrebat pe utilizatorii Twitter dacă vor „amnistie generală” pe rețeaua socială

Data actualizării: Data publicării:
Elon Musk și fosta sa parteneră au fost obligați de justiția din California să schimbe numele fiului lor.  FOTO: Profimedia

Elon Musk a lansat o nouă întrebare, miercuri, pentru utilizatorii Twitter – în sondajul de pe rețeaua socială, miliardarul îi întreabă dacă sunt de acord ca platforma să acorde o „amnistie generală” pentru toate conturile suspendate.

„Să acorde Twitter o amnistie generală conturile suspendate, cu condiția ca ele să nu fi încălcat legea sau să nu fi făcut spam grosier?”, a scris Musk de pe contul său de Twitter.

Până la momentul publicării articolului, 72,5% dintre cei care au răspuns au spus „Da”.

Elon Musk a luat mai multe decizii controversate de când a cumpărat Twitter, inclusiv deblocarea contului fostului președinte Donald Trump.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Partenerii noștri