Live

Francois Hollande s-a căsătorit cu actriţa Julie Gayet

Data publicării:
Francois Hollande s-a căsătorit cu actriţa Julie Gayet Foto: Profimedia

Fostul preşedinte francez Francois Hollande s-a căsătorit sâmbătă cu actriţa Julie Gayet, nunta având loc într-un cadru intim, cu puţini invitaţi, scrie miercuri cotidianul regional La Montagne, citat de agenţia EFE.

Este prima căsătorie a lui Francois Hollande, în vârstă de 67 de ani şi preşedinte socialist al Franţei între anii 2012 şi 2017. Cununia a fost oficiată de prietenul său Bernard Combes, primar al localităţii Tulle, situată în partea centrală a Franţei, scrie Agerpres.

Nunta a avut loc ''în intimitate'', cu un număr mic de invitaţi, mai notează cotidianul citat, care publică şi câteva fotografii ale cuplului, ce şi-a cumpărat o locuinţă în acea zonă în 2018.

Julie Gayet a împlinit 50 de ani în ziua anterioară nunţii. Relaţia lor a fost dezvăluită de publicaţia Closer în ianuarie 2014, când Francois Hollande era preşedinte al Franţei şi partenera sa oficială era jurnalista Valerie Trierweiler.

Revista Closer a publicat atunci şi fotografii în care Francois Hollande era văzut cum venea discret pe scuter în vizite la Julie Gayet, care locuia într-un apartament din apropierea Palatului Elysee. La două săptămâni după aceste dezvăluiri, el a anunţat public despărţirea de Valerie Trierweiler.

Francois Hollande avusese anterior o lungă relaţie cu fosta lideră a socialiştilor francezi Segolene Royal, candidată la preşedinţie în 2007. Cei doi au împreună patru copii.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Emmanuel Macron a depus jurământul de învestire pentru al doilea mandat de președinte al Franței

Francois Hollande: Putin este un mincinos în serie. Știi că nu va face nimic din ce spune şi că nu spune nimic din ce va face

François Hollande spune că Turcia ar trebui exclusă din NATO

Scandalurile sexuale care au marcat viața politică. Care a fost deznodământul lor

Partenerii noștri