Live

Video „Fug rușii! Unde fugiți, nenorociților? Trageți în ei!” Noi imagini cu luptele dure din tranșee dintre soldații ucraineni și cei ruși

Data publicării:
Lupte în tranșee între militarii ucraineni și cei ruși. Captură gif: Twitter/War Translated

Armata ucraineană a publicat noi imagini cu lupte dure din tranșee între militarii Kievului și cei ruși. Într-o înregistrare video de circa 2 minute, sunt prezentați soldați din batalionul 2 de asalt din cadrul Brigăzii 3 Asalt a armatei ucrainene angajați într-un schimb de focuri cu rușii.

Militarii ucraineni cercetează niște tranșee abandonate de ruși în momentul în care un grup de ruși aflați în apropiere încep să tragă asupra lor. Urmează un schimb de focuri, după care un militar ucrainean anunță că rușii „au luat-o la fugă”.

„Trageți în ruși! Trei ruși fug spre pădure!”, strigă soldatul ucrainean. „Unde fugiți, nenorociților?”.

Forţele ucrainene câştigă teren pe linia frontului, apropiindu-se de oraşele Melitopol şi Berdiansk din regiunea Zaporojie din sud, a declarat miercuri Andrii Kovalev, un purtător de cuvânt al statului-major al Ucrainei. Kovalev a menţionat numele câtorva sate, afirmând că ucrainenii „au avut succes parţial pe direcţiile Novodanilivka-Robotine, Mala Tomacika-Verbove, Vilne Pole-Makarivka”, iar acum „îşi consolidează limitele atinse”.

Editor : Mihnea Lazăr

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ucraina îl înlocuiește pe șeful trupelor ucrainene de pe linia frontului din Harkov, în plină ofensivă a Rusiei

Zelenski spune că se duc „lupte crâncene” în Harkov, la graniţa cu Rusia. Mii de civili au fost evacuați

România livrează Ucrainei curent electric, după ce bombardamentele ruse au afectat sistemul energetic ucrainean

Zelenski: Adăugăm forţe de apărare în regiunea Harkov. Oprirea ofensivei ruseşti este sarcina numărul unu în acest moment

Partenerii noștri