Video „Fug rușii! Unde fugiți, nenorociților? Trageți în ei!” Noi imagini cu luptele dure din tranșee dintre soldații ucraineni și cei ruși

Data publicării:
Lupte în tranșee între militarii ucraineni și cei ruși
Lupte în tranșee între militarii ucraineni și cei ruși. Captură gif: Twitter/War Translated

Armata ucraineană a publicat noi imagini cu lupte dure din tranșee între militarii Kievului și cei ruși. Într-o înregistrare video de circa 2 minute, sunt prezentați soldați din batalionul 2 de asalt din cadrul Brigăzii 3 Asalt a armatei ucrainene angajați într-un schimb de focuri cu rușii.

Militarii ucraineni cercetează niște tranșee abandonate de ruși în momentul în care un grup de ruși aflați în apropiere încep să tragă asupra lor. Urmează un schimb de focuri, după care un militar ucrainean anunță că rușii „au luat-o la fugă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Trageți în ruși! Trei ruși fug spre pădure!”, strigă soldatul ucrainean. „Unde fugiți, nenorociților?”.

Forţele ucrainene câştigă teren pe linia frontului, apropiindu-se de oraşele Melitopol şi Berdiansk din regiunea Zaporojie din sud, a declarat miercuri Andrii Kovalev, un purtător de cuvânt al statului-major al Ucrainei. Kovalev a menţionat numele câtorva sate, afirmând că ucrainenii „au avut succes parţial pe direcţiile Novodanilivka-Robotine, Mala Tomacika-Verbove, Vilne Pole-Makarivka”, iar acum „îşi consolidează limitele atinse”.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri