Live

Grecia se ține de cuvânt și le oferă vacanțe gratis turiștilor evacuați din cauza incendiilor, anul trecut. Care sunt condițiile

Data actualizării: Data publicării:
Eligibili sunt toți cei care au avut vacanțe rezervate pe insulă în iulie 2023, dar numai dacă au avut cazare la hotel. FOTO: Shutterstock

Grecia se revanșează față de turiștii evacuați, anul trecut, în timpul incendiilor din Rodos. 25.000 de vouchere în valoare de până la 500 de euro vor fi emise pentru ghinioniștii cărora natura le-a distrus vacanța.

Eligibili sunt toți cei care au avut vacanțe rezervate pe insulă în iulie 2023, dar numai dacă au avut cazare la hotel. Locuințele închiriate nu sunt acoperite de acest program.

Guvernul elen a indicat două perioade pentru vacanțele gratis: prima se întinde până la sfârșitul lunii mai, iar a doua acoperă intervalul 1 octombrie - 15 noiembrie.

Mii de turiști au fost evacuați anul trecut, din cauza incendiilor izbucnite pe insula Rodos. A fost cea mai mare operațiune de evacuare din istoria Greciei.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Violențe și proteste în Noua Caledonie, sute de persoane arestate, drumuri baricadate. "Totul, în proporţie de 80%, e distrus"

Erdogan confirmă în prezenţa premierului grec transformarea bisericii ortodoxe Chora din Istanbul în moschee. „Rămâne deschisă tuturor”

Valuri de căldură catastrofale și orașe scufundate: Cum va arăta lumea dacă vom depăși pragul climatic de 3 grade Celsius

Vijeliile au făcut ravagii. O casă a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. Mașini luate de ape, găsite la un kilometru distanță

Partenerii noștri