Live

Video Imagini cu elicoptere rusești cautând în Marea Azov resturile unuia dintre avioanele de luptă doborâte de ucraineni

Data actualizării: Data publicării:
Elicopterele rusești caută epava avionului doborât de ucraineni. Sursă foto: X

Apar primele imagini cu elicoptere ale armatei ruse căutând în mare resturile unuia dintre avioanele doborâte azi de forțele ucrainene. Acțiunea are loc în apropiere de Mariupol, oraș ocupat de ruși, potrivit mai multor surse ucrainene.

„În această dimineață, forțele aeriene ucrainene au raportat că au doborât două avioane rusești în această dimineață: un Su-34 și un Su-35. A apărut o înregistrare video care ar arăta unul dintre aparate «cu fața în jos» în mare. Acest lucru a fost confirmat de comandantul Forțelor Aeriene ucrainene. Elicopterele rusești survolează marea, se pare că sunt în căutarea echipajului aeronavei”, a scris pe rețeaua X Anton Gherașcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne.

Acțiunea de căutare ar avea loc în zona localității Rybats'ke, pe malul Mării Azov, la sud de orașul Mariupol,

Comandantul armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sîrski, a anunțat luni că alte două avioane rusești de luptă, Su-34 și Su-35, au fost doborâte, după ce în weekend forțele ucrainene raportaseră încă patru avioane doborâte.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Olaf Scholz: Ucrainenii cu loc de muncă în Germania pot rămâne în ţară

Macron precizează condițiile în care Franţa „va merge la război”

Cum traduce Geoană declarațiile lui Macron privind trimiterea de trupe occidentale în Ucraina

Ungaria refuză să participe la susținerea Ucrainei și anticipează un conflict în interiorul NATO. „Va fi o luptă în viitorul apropiat”

Partenerii noștri