Video Imagini cu elicoptere rusești cautând în Marea Azov resturile unuia dintre avioanele de luptă doborâte de ucraineni

Data actualizării: Data publicării:
elicopter in zbor
Elicopterele rusești caută epava avionului doborât de ucraineni. Sursă foto: X

Apar primele imagini cu elicoptere ale armatei ruse căutând în mare resturile unuia dintre avioanele doborâte azi de forțele ucrainene. Acțiunea are loc în apropiere de Mariupol, oraș ocupat de ruși, potrivit mai multor surse ucrainene.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În această dimineață, forțele aeriene ucrainene au raportat că au doborât două avioane rusești în această dimineață: un Su-34 și un Su-35. A apărut o înregistrare video care ar arăta unul dintre aparate «cu fața în jos» în mare. Acest lucru a fost confirmat de comandantul Forțelor Aeriene ucrainene. Elicopterele rusești survolează marea, se pare că sunt în căutarea echipajului aeronavei”, a scris pe rețeaua X Anton Gherașcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne.

Acțiunea de căutare ar avea loc în zona localității Rybats'ke, pe malul Mării Azov, la sud de orașul Mariupol,

Comandantul armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sîrski, a anunțat luni că alte două avioane rusești de luptă, Su-34 și Su-35, au fost doborâte, după ce în weekend forțele ucrainene raportaseră încă patru avioane doborâte.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri