Live

În ciuda sancțiunilor, Putin vrea să discute cu Biden „dacă va fi necesar”

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Putin. Foto: Profimedia Images

Vladimir Putin se declară „deschissă discute cu Joe Biden, în ciuda tensiunilor extraordinare dintre Rusia și Occident și a războiului pe care Rusia îl duce împotriva Ucrainei de trei săptămâni, relatează CNN.

Deși Putin și Biden nu au mai vorbit de când a început invazia rusească, dictatorul rus spune că dialogul cu președintele american poate reîncepe „dacă va fi necesar”.

Dacă va fi necesar, dialogul între Biden și Putin poate fi reluat”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Impunerea de sancțiuni asupra oficialilor de top americani nu înseamnă că oprim dialogul”, a spus Dmitri Peskov, referindu-se la ridicolele sancțiuni impuse de Rusia asupra unor înalți oficiali americani.

Marți, Rusia a anunțat că impune sancțiuni asupra președintelui Biden, șefului diplomației SUA, Antony Blinken și altor înalți oficiali ai administrației Biden.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Milionara acuzată de furt: a fugit cu mobila, după ce a ”uitat” să achite chiria 6 luni! A creat un prejudiciu uriaș: ”Odios”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ucrainenii au distrus vânătorul rusesc de mine Proiect 266-M Kovroveţ: "Încă o zi proastă pentru flota rusă de la Marea Neagră"

"Se pregătește un mare haos". Mii de luptători ruși au ajuns în zece baze din Libia, stârnind îngrijorări cu privire la planul Moscovei

Campanie electorală plină de jigniri în SUA. Biden și Trump se insultă reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fără margini”

Zelenski: "Partenerii noștri se tem că Rusia va pierde acest război". Cum a argumentat liderul de la Kiev această declarație

Partenerii noștri