Live

Video&Foto Inundații în Crimeea: Liderii ruși în barcă, salvatorii înot, în spatele lor

Data actualizării: Data publicării:
Atât liderul din Crimeea, cât și alți oficiali stăteau confortabil în barcă, în timp ce salvatorii înotau în spatele lor. Foto: Profimedia Images

Momente controversate în Crimeea, în timpul unei vizite efectuate de șeful administrației rusești de ocupație în orașul Kerci, devastat de inundații. Atât liderul din Crimeea, cât și alți oficiali stăteau confortabil în barcă, în timp ce salvatorii înotau în spatele lor.

Liderul din Crimeea, regiune anexată de Rusia acum 7 ani, a fost criticat pentru că i-a lăsat pe salvatori să înoate în urma bărcii. În apărarea sa, oficialul spune că așa procedează de obicei salvatorii.

Orașul Kerci se află sub stare de urgență din cauza inundațiilor. Potrivit autorităților, într-o singură noapte au căzut precipitații cât pentru o lună și jumătate. Sute de case au fost inundate, iar mașinile au fost luate de puhoaie.

Editor : Ioana Coman

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Volodimir Zelenski a fost pus de Moscova pe lista persoanelor căutate în Rusia

Josep Borrell avertizează că Rusia e o amenințare existențială pentru Europa: „Dacă va avea succes, Putin nu se va opri în Ucraina”

Zaharova acuză NATO că se pregătește „serios” pentru un război cu Rusia: „Să recunoaștem asta”

Ministrul Apărării de la Roma critică afirmațiile lui Macron privind trupe în Ucraina: La un conflict, Italia ar avea de pierdut

Partenerii noștri