Live

Jurnalistă RTL suspendată după ce s-a descoperit că s-a murdărit cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundații. VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
Jurnalista RTL Susanna Ohlen în timp ce se murdărește cu noroi FOTO: captură video YouTube

Jurnalista RTL Susanna Ohlen a relatat în direct de la locul inundațiilor din Bad Münstereifel, dar înainte s-a murdărit cu noroi pentru a dramatiza. Postul RTL a suspendat-o, pentru că „abordarea reporterului nu corespunde cu principiile și standardele noastre”. Acum, jurnalista RTL și-a cerut scuze pentru comportamentul ei.

Ea a scris pe Instagram: „Luni, în zona inundațiilor, am făcut o greșeală gravă. După ce am ajutat ca persoană particulară în zilele anterioare (la curățarea zonei - n.n.), mi-a fost rușine să stau în fața camerei în haine curate. Apoi, fără să mă gândesc de două ori, mi-am întins noroi pe haine. Ca jurnalist, nu ar fi trebuit să fac asta niciodată. Ca o persoană căreia îi pasă de suferința celor afectați, pur și simplu s-a întâmplat. Îmi pare rău.", relatează Der Spiegel.

După transmisiunea în cauză, în care jurnalista relata din zona afectată grav de inundații, a apărut un videoclip în care Ohlen și echipa ei pot fi văzuți în mijlocul unei zone cu gunoaie și noroi, probabil așteptând să înceapă transmisiunea. La un moment dat, Ohlen se apleacă, ia noroi de pe jos și începe să-l intindă pe față și haine, dorind, probabil, să le dea impresia telespectatorilor că a fost afectată personal.

RTL a considerat că imaginile apărute online sunt credibile și a decis să o suspende pe jurnalistă, precizând că problema va fi analizată în amănunt și tranșată intern. „Abordarea reporterului nostru vine în contradicție în mod clar cu principiile jurnalistice și propriile noastre standarde. Am suspendat-o luni, după ce am aflat despre incident", a declarat joi o purtătoare de cuvânt a RTL.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Germania acuză Rusia de un atac cibernetic "intolerabil": "Vor exista consecințe"

Scholz și Macron se vor întâlni joi seară, înainte de vizita lui Xi Jinping. Ce planuri au cei doi lideri

De ce își aruncă grecii oalele pe geam de Paște. Cele mai ciudate tradiții în jurul lumii

Descoperire macabră la o fostă bază nazistă. Cinci schelete cu mâinile și picioarele tăiate, descoperite la „Bârlogul Lupului”

Partenerii noștri