Live

200 de oameni au zburat peste 6 ore cu avionul și la aterizare s-au trezit tot acasă, din cauza unor toalete defecte

Data actualizării: Data publicării:
Un Boeing 787 care efectua o cursă de la Amsterdam la Los Angeles s-a întors din drum după ce 8 din cele 9 toalete s-au defectat FOTO: Shutterstock

Un Boeing 787 care efectua o cursă transatlantică, de la Amsterdam la Los Angeles, s-a întors din drum după ce 8 din cele 9 toalete s-au defectat. Pentru pasageri, asta a însemnat 6 ore și jumătate de zbor în plus și o întârziere totală de 9 ore.

La bordul unui Boeing 787 Dreamliner al companiei KLM, care a decolat luni din Amsterdam către Los Angeles, erau peste 200 de pasageri. La scurt timp după decolare, însoțitorii de bord și-au dat seama că doar o toaletă din avion era funcțională.

Datele înregistrate de Flightradar24 sugerează că piloții s-au gândit inițial să se întoarcă la Amsterdam, după aproximativ o oră de la decolare. Avionul s-a învârtit în cerc la nord de Marea Britanie, ca apoi piloții să se răzgândească și să continue drumul, potrivit Business Insider.

Avionul s-a învârtit în cerc la nord de Marea Britanie, ca apoi piloții să se răzgândească și să continue drumul până în Groenlanda, de unde s-a întors la Amsterdam FOTO: airlive.net

Dar două ore mai târziu, avionul a făcut o întoarcere deasupra Groenlandei și a revenit la Amsterdam. Astfel, după 6 ore și jumătate de zbor, pasagerii s-au trezit că au ajuns de unde au plecat.

Simple Flying a transmis că operatorul KLM a înlocuit avionul, astfel că zborul a plecat din Amsterdam cu o întârziere de 9 ore.

Se pare că problema toaletelor defecte din avionul inițial a fost rezolvată rapid, pentru că a doua zi aeronava a plecat spre Houston de unde deja s-a întors, conform Flightradar24.

Nu este prima dată când in zbor deviază din cauza toaletelor defecte. Anul trecut, o cursă Austrian Airlines cu 300 de oameni la bord a fost anulată din acest motiv, iar pasagerii au plecat cu un alt avion. Iar în 2018, un zbor norvegian, care în mod ironic avea 85 de instalatori la bord, a fost nevoit să se întoarcă din drum după ce toaletele s-au defectat.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Egalitate la urinare”. După ani de luptă, femeile din Amsterdam au obținut toalete publice și pentru ele

Peste 70 de tornade au lovit SUA. Mai multe avioane de pe un aerodrom au fost distruse, iar unele case au rămas fără acoperișuri

Avertizare de călătorie pentru românii care merg în Franța: Va avea loc o grevă în transportul aerian

Klaus Iohannis, despre folosirea unui avion privat de lux în vizita din Coreea de Sud: „Am venit cu o aeronavă mică”

Partenerii noștri