200 de oameni au zburat peste 6 ore cu avionul și la aterizare s-au trezit tot acasă, din cauza unor toalete defecte

Data actualizării: Data publicării:
Amsterdam,,The,Netherlands,,August,20,2016:,A,Klm,Boeing,747
Un Boeing 787 care efectua o cursă de la Amsterdam la Los Angeles s-a întors din drum după ce 8 din cele 9 toalete s-au defectat FOTO: Shutterstock

Un Boeing 787 care efectua o cursă transatlantică, de la Amsterdam la Los Angeles, s-a întors din drum după ce 8 din cele 9 toalete s-au defectat. Pentru pasageri, asta a însemnat 6 ore și jumătate de zbor în plus și o întârziere totală de 9 ore.

La bordul unui Boeing 787 Dreamliner al companiei KLM, care a decolat luni din Amsterdam către Los Angeles, erau peste 200 de pasageri. La scurt timp după decolare, însoțitorii de bord și-au dat seama că doar o toaletă din avion era funcțională.

Datele înregistrate de Flightradar24 sugerează că piloții s-au gândit inițial să se întoarcă la Amsterdam, după aproximativ o oră de la decolare. Avionul s-a învârtit în cerc la nord de Marea Britanie, ca apoi piloții să se răzgândească și să continue drumul, potrivit Business Insider.

zbor
Avionul s-a învârtit în cerc la nord de Marea Britanie, ca apoi piloții să se răzgândească și să continue drumul până în Groenlanda, de unde s-a întors la Amsterdam FOTO: airlive.net

Dar două ore mai târziu, avionul a făcut o întoarcere deasupra Groenlandei și a revenit la Amsterdam. Astfel, după 6 ore și jumătate de zbor, pasagerii s-au trezit că au ajuns de unde au plecat.

Simple Flying a transmis că operatorul KLM a înlocuit avionul, astfel că zborul a plecat din Amsterdam cu o întârziere de 9 ore.

Se pare că problema toaletelor defecte din avionul inițial a fost rezolvată rapid, pentru că a doua zi aeronava a plecat spre Houston de unde deja s-a întors, conform Flightradar24.

Nu este prima dată când in zbor deviază din cauza toaletelor defecte. Anul trecut, o cursă Austrian Airlines cu 300 de oameni la bord a fost anulată din acest motiv, iar pasagerii au plecat cu un alt avion. Iar în 2018, un zbor norvegian, care în mod ironic avea 85 de instalatori la bord, a fost nevoit să se întoarcă din drum după ce toaletele s-au defectat.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri