Live

Video A fost filmat peștele „cu față umană”. Specialiștii explică ce este, de fapt, bizarul animal

Data actualizării: Data publicării:

Utilizatorii de rețele sociale au fost luați prin surprindere de o filmare care arată un pește cu față umană, clipul viralizându-se imediat.

Filmarea a fost realizată de turiști, în Kumming, China. Au postat clipul pe o rețea socială și au spus că au fost șocați când peștii au ieșit la suprafața lacului și i-au privit cu ceea ce păreau a fi ochi umani, potrivit People.

Capul peștelui din filmare pare să aibă trăsături umane. Gura, nasul și ochii seamană izbitor de mult cu ceea ce avem noi.

În timp ce mulți utilizatori i-au acuzat pe cei care au postat filmarea că au trucat-o, specialiștii se poziționează de partea turiștilor. Astfel, biologii au spus că peștele respectiv nu a suferit nicio modificare - genetică sau în photoshop -, ci este o specie de crap, care a fost semnalată de mai multe ori în Asia, în special în Coreea de Sud.

Peștele este cunoscut drept „crapul fantomă” și este un hibrid, descendent al altor două specii de crap întâlnite, de asemenea, în Asia.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O cățelușă Golden Retriever s-a născut cu blana verde, iar imaginile cu ea au ajuns virale

Macron îl va presa pe Xi Jinping să-şi folosească influenţa asupra lui Putin: „Trebuie să lucrăm cu China pentru a construi pacea”

China a lansat o misiune spațială pe fața întunecată a Lunii. SUA avertizează că „programul spaţial civil e de fapt un program militar”

China se plânge că e „denigrată” și „reprimată” de SUA și amenință cu represalii după noi sancțiuni americane

Partenerii noștri