Live

Asistenta unui spital din SUA, concediată după Halloween. Costumul care a lăsat-o fără job

Data publicării:
Foto: captură TIME

O asistentă a spitalului Saint Luke’s Health System din Kansas, SUA, identificată de presa locală drept Shelbi Heenan, a rămas fără job după ce a postat pe Facebook o poză de la petrecerea de Halloween.

Femeia s-a costumat în Beyonce și a pozat alături de un bărbat îmbrăcat în Jay-Z. Totul bine până aici, doar că cei doi au folosit vopsea pentru a crea impresia că sunt persoane de culoare. Iar în SUA, toleranța față de astfel de gesturi este zero.

După ce o persoană rămasă neidentificată a arătat fotografia reprezentanților unității medicale, asistenta a rămas fără job, informația fiind confirmată pentru revista TIME de către reprezentanții spitalului.

„Este împotriva politicii spitalului Saint Luke’s să comenteze în astfel de cazuri personale, însă putem confirma că femeia nu mai este anagajata Saint Luke’s”, a spus un purtător de cuvânt de-al unității medicale.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

ONU cere anchetă după descoperirea unor gropi comune în Fâșia Gaza: "Victimele au fost îngropate adânc şi acoperite cu deșeuri”

Google a concediat 28 de angajați care au protestat împotriva unui contract de 1,2 miliarde de dolari cu Israelul 

Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi

"Gospodina poate face ciorbă bună cu ingrediente puține". Declarație bizară a unui consilier al premierului despre spitalele în colaps

Partenerii noștri