Live

Aterizare de urgență pentru că un pasager mirosea atât de urât încât oamenii au început să leșine

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook/Andrey Suchilin

Un chitarist din Rusia mirosea atât de urât încât un avion al Transavia Airlines a  aterizat de urgență pentru că pasagerii au început să leșine. Bărbatul nu avea o igienă îndoielnică, ci suferea de o boală gravă. Luni, soția acestuia a anunțat că a încetat din viață.

Andrey Suchilin a fost dat jos, în data de 29 mai, din avionul care mergea din Spania în Olanda. Piloții au luat decizia de a ateriza în Portugalia, după mai multe plângeri din partea celorlalți pasageri.

Mirosul era cauzat de țesut necrozat. Bărbatul a făcut necroză în timpul vacanței în Spania. Într-o postare pe Facebook scrisă în data de 30 mai, Suchilin, în vârstă de 58 de ani, a explicat că asigurarea medicală îi expirase, iar el și soția lui Lidia se aflau în Spania „fără bani, suport consular sau îngrijire medicală”.

„Componenta tragică și comică a acestei situații este că am dezvoltat o boală care (hai să nu spunem cum și de ce) face un bărbat să emane un miros foarte urât”, a mai scris chitaristul.

Necroza este o afecțiunea caracterizată de moartea țesuturilor, după ce acestea sunt private de oxigen. Poate fi provocată de un număr de factori precum răni, infecții, degerături sau tromboză. Poate fi tratată, însă țesutul afectat trebuie să fie îndepărtat chirurgical la timp.

Bărbatul din Rusia a susținut însă că medicii din Spania i-au spus că este vorba despre o „simplă infecție”.

În 31  mai, soția chitaristului a scris pe Facebook că bărbatul se află la terapie intensivă, în stare critică și i-a rugat pe prietenii acestuia să o ajute să strângă bani pentru plata facturilor medicale.

În data de 2 iunie, Lidia a postat din nou pe Facebook și a mărturisit că necroza nu a putut fi controlată, chiar dacă soțul ei a fost operat. Bărbatul se afla în comă indusă.

Starea chitaristului nu s-a ameliorat, iar necroza s-a extins la organe interne precum rinichi, plămâni și inimă. În data de 25 iunie, acesta a încetat din viață.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Valul ucigaș de căldură care a lovit Africa în aprilie este cauzat de schimbările climatice provocate de om

O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă

Cei mai în vârstă siamezi din lume au murit la 63 de ani. Deși erau inseparabili, Lori și George au avut vieți complet diferite

Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă

Partenerii noștri