Live

Ca să nu se căsătorească cu iubita lui, un bărbat a ajuns la închisoare intenționat

Data publicării:
FOTO: LadBible

Un tânăr din China, presat de iubita lui să se căsătoreasă mai curând decât și-ar fi dorit, a crezut că a găsit soluția pentru anularea nunții.

Tânărul, identificat de autorități drept „domnul Chen”, a ajuns la concluzia că iubita lui nu va mai dori să-și petreacă toată viață alături de el dacă ajunge la pușcărie. Prin urmare, a pus la punct un jaf în urma căruia să fie prins de poliție și, în consecință, băgat după gratii, relatează LadBible.

Chen a decis să jefuiască un studio de dans de pe strada Huashan din Shanghai, unde s-a dus pe lumină, ca să fie sigur că este filmat de camerele de supraveghere. Din interior a furat doar un dispozitiv bluetooth, în valoare de aproximativ 280 de dolari.

Așa cum plănuia, poliția i-a luat urma imediat și l-a reținut în aceeași zi. Jenat de toată povestea pe care chiar el a creat-o, tânărul le-a mărturisit polițiștilor de la secția Xinhua de ce a furat: „Prietena mea vrea să ne căsătorim, iar eu nu vreau. Am știut că o să fiu prins. Nu mă așteptam, însă, să se întâmple așa de repede”.

Tânărul a mai spus că a furat din studioul respectiv dispozitivul despre care a crezut că este cel mai ieftin aflat acolo și a cărui lipsă nu va perturba activitatea.

El a ajuns, într-adevăr, la închisoare, dar polițiștii spun că va fi eliberat foarte curând. Nu se știe însă dacă incidentul a făcut-o pe mireasă să se răzgândească.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reuters: Vizita lui Xi Jinping în Europa ar putea scoate la iveală diviziunile din Occident

Macron îl va presa pe Xi Jinping să-şi folosească influenţa asupra lui Putin: „Trebuie să lucrăm cu China pentru a construi pacea”

China a lansat o misiune spațială pe fața întunecată a Lunii. SUA avertizează că „programul spaţial civil e de fapt un program militar”

China se plânge că e „denigrată” și „reprimată” de SUA și amenință cu represalii după noi sancțiuni americane

Partenerii noștri