Ca să nu se căsătorească cu iubita lui, un bărbat a ajuns la închisoare intenționat

Data publicării:
hot China
FOTO: LadBible

Un tânăr din China, presat de iubita lui să se căsătoreasă mai curând decât și-ar fi dorit, a crezut că a găsit soluția pentru anularea nunții.

Tânărul, identificat de autorități drept „domnul Chen”, a ajuns la concluzia că iubita lui nu va mai dori să-și petreacă toată viață alături de el dacă ajunge la pușcărie. Prin urmare, a pus la punct un jaf în urma căruia să fie prins de poliție și, în consecință, băgat după gratii, relatează LadBible.

Chen a decis să jefuiască un studio de dans de pe strada Huashan din Shanghai, unde s-a dus pe lumină, ca să fie sigur că este filmat de camerele de supraveghere. Din interior a furat doar un dispozitiv bluetooth, în valoare de aproximativ 280 de dolari.

Așa cum plănuia, poliția i-a luat urma imediat și l-a reținut în aceeași zi. Jenat de toată povestea pe care chiar el a creat-o, tânărul le-a mărturisit polițiștilor de la secția Xinhua de ce a furat: „Prietena mea vrea să ne căsătorim, iar eu nu vreau. Am știut că o să fiu prins. Nu mă așteptam, însă, să se întâmple așa de repede”.

Tânărul a mai spus că a furat din studioul respectiv dispozitivul despre care a crezut că este cel mai ieftin aflat acolo și a cărui lipsă nu va perturba activitatea.

El a ajuns, într-adevăr, la închisoare, dar polițiștii spun că va fi eliberat foarte curând. Nu se știe însă dacă incidentul a făcut-o pe mireasă să se răzgândească.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri