Live

Cazul americanului care și-a ucis familia pentru o altă femeie. Reacția amantei: E dezgustător, mi-e rușine

Data actualizării: Data publicării:
Chris Watts cu amanta lui Nichol Kessinger.

Cazul americanului care și-a ucis, în luna august, cele două fiice și soția însărcinată, a șocat o întreagă țară. Bărbatul avea o aventură cu o colegă de muncă și și-ar fi dorit astfel să înceapă o nouă viață cu ea. Amanta criminalului a declarat recent că gestul lui este „dezgustător” și că „îi este foarte rușine” pentru cele întâmplate.

Nichol Kessinger, în vârstă de 30 de ani, a avut o cădere nervoasă atunci când a discutat cu anchetatorii despre crimele comise de amantul său, Chris Watts. Ea le-a spus polițiștilor că „ acele fetițe, erau atât de mici”, între suspine, scrie The Sun.

El (Chris Watts n.r.) este dezgustător. Mi-e rușine că am avut de-a face cu el. O să mă trezesc în fiecare zi și o să știu că femeia aceea cu copilul nenăscut și acele două fetițe nu mai există și asta îmi frânge inima”, le-a mărturisit femeia investigatorilor.

Potrivit presei locale, Nichol Kessinger a căutat pe internet oferte la cărți și rochii de mireasă, în zilele dinaintea crimelor.

Lumea o sa spună că eu sunt acea femeie care a avut o relație cu bărbatul care și-a omorât familia”, a declarat femeia.

Nichol Kessinger a mai precizat că a fost păcălită de Chris Watts să creadă că el este un tată iubitor, că se află în divorț cu soția lui și nu i-a spus nimic de faptul că soția lui era însărcinată.

M-a mințit legat de tot”, a declarat Kessinger pentru presa locală.

Chris Watts și-a sufocat fiicele și și-a strangulat soția în casa lor din orașul Frederick, din statul Colorado, în luna august. El le-a ascuns apoi trupurile la un sit de extragere a petrolului, acolo unde lucra.

Watts nu își mai dorea al treilea copil și voia să își părăsească familia pentru femeia cu care avea o aventură. În față anchetatorilor și a jurnaliștilor, el a jucat rolul tatălui și soțului distrus de durere, însă detectivii au reușit să demonstreze că el a fost cel care și-a ucis familia. 

Bărbatul a recunoscut, într-un final, crimele pentru a evita pedeaspsa cu moartea.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Medicul român care și-a ucis amanta în Ungaria va fi adus în România. Dan Stamatiu este condamnat la închisoare pe viață

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Partenerii noștri