Live

Cazul șocant al unei tinere din România care a murit incendiată într-un restaurant de lângă Paris. Procurorii au ajuns la o concluzie

Data publicării:

Procurorii din Franța au finalizat ancheta într-un caz șocant, petrecut în urmă cu doi ani și jumătate, când o tânără din România a murit după ce restaurantul în care lucra a fost incendiat.

Patru agresori au fost trimiși în judecată, fiind acuzați că au incendiat restaurantul „Transilvania”, din orașul Aubervilliers, incident în urma căruia o chelneriță româncă a murit, iar alta a fost grav rănită, relatează Le Parisien.

Incidentul șocant s-a petrecut în seara de 11 iunie 2017, atunci când trei indivizi mascați cu cagule au incendiat restaurantul românesc „Transilvania”. Atacatorii au turnat benzină în restaurant, după care au aruncat un cocktail Molotov. Clienții și angajații au rămas captivi în interior și mai multe persoane au suferit arsuri.

Doina, o chelneriță de 21 de ani, din România, a suferit cele mai grave arsuri în urma incendiului. Tânăra a fost două luni şi jumătate în comă, cu arsuri pe toată suprafaţa corpului, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

O altă ospătăriță, Lidia, de 23 de ani, a suferit leziuni ireversibile.

Anchetatorii cred că cele două fete au fost prinse în mijlocul unei reglări de conturi, însă nu au fost țintele atacului.

Un prim suspect a fost reţinut la câteva zile după incidentul șocant. Este vorba de un bărbat care atunci avea 26 de ani, client al restaurantului, care ar fi comandat atacul.

Cei trei bărbați care ar fi executat atacul au fost arestaţi o lună mai târziu. Au fost acuzați inițial de tentativă de asasinat în bandă organizată şi distrugere prin mijloace periculoase. După decesul tinerei din România au fost acuzați de asasinat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Valul ucigaș de căldură care a lovit Africa în aprilie este cauzat de schimbările climatice provocate de om

O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă

Cei mai în vârstă siamezi din lume au murit la 63 de ani. Deși erau inseparabili, Lori și George au avut vieți complet diferite

Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă

Partenerii noștri