Live

Copilăria traumatizantă a lui Nikolas Cruz, atacatorul din Florida. Hărțuit de fratele său, și-a văzut tatăl murind

Data publicării:

Nikolas Cruz, tânărul de 19 ani acuzat că a omorât 17 liceeni, într-un atac armat care a avut loc la un liceu din Florida, a avut o copilărie și o adolescență nefericite, marcate de numeroase episoade traumatizante.

La numai 5 ani, Cruz a fost martor la moartea tatălui său adoptiv, de care era foarte atașat. Asta în timp ce fratele lui, Zachary, a recunoscut că l-a hărțuit toată copilăria.

Tatăl lui Cruz a murit în 2004, în urma unui atac de cord. Cei doi erau singuri în casă atunci când bărbatul s-a prăbușit din picioare, scrie Daily Mail. La câțiva ani de la acest eveniment, Nikolas Cruz a încercat să-și ia viața, înghițind benzină. Se întâmpla înainte ca acesta să împlinească vârsta de 18 ani.

@Guliver/GettyImages

Pentru că nu avea niciun prieten, mama lui Cruz îl obliga pe fratele lui Zachary, să-l ia peste tot cu el. Cei doi nu erau însă deloc apropiați, cel din urmă recunoscând în fața autorităților că și-a chinuit fratele.

Descris ca o fire singuratică, pierdută sau chiar violentă, Cruz a fost diagnosticat la vârsta de numai 3 ani cu „tulburări de comportament”.

Ca să justifice masacrul comis de Nikolas Cruz la școala din Florida, soldat cu 17 morți, avocații au dat vina pe mama lui. FOTO: Guliver/GettyImages

”Întotdeauna se holba la toată lumea. Parcă se holba în sufletul tău”, își amintește Tyra Hemans, o fostă colegă, care a povestit și că l-a văzut o dată strângând o pasăre moartă între picioare.

M-am uitat mai atent și am văzut că ținea o pasăre moartă lângă organele genitale. Am văzut câteva pene și mi-am dat seama că este o pasăre. A fost ceva tulburător. Însă am întors privirea în altă parte, pentru că nu era treaba mea ce făcea”, a spus aceasta.

17 oameni au fost uciși în atacul armat din  Parkland, Florida, comis în data de 14 februarie,  la Liceul Marjory Stoneman Douglas. Cruz a fost elev al acestui liceu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

SUA au testat un avion autonom, cu inteligență artificială. În unele scenarii, s-a descurcat mai bine decât avioanele cu piloți umani

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Rusia susține iar că a doborât rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

Partenerii noștri