Live

Cum a supravieţuit un australian pierdut de trei săptămâni într-o pădure tropicală plină de crocodili

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Agerpres

Un australian, pierdut de trei săptămâni într-o pădure tropicală plină de crocodili, a fost găsit în viaţă şi în stare bună de sănătate, a informat marţi poliţia citată de AFP.

Milan Lemic dispăruse pe 22 decembrie când autoturismul său se împotmolise în pădurea Daintree, din statul Queensland, situat în nordul ţării, scrie Agerpres.

Iniţial, poliţia s-a temut că bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost atacat de numeroşii crocodili care trăiesc în această regiune.

Însă după mai multe zile de căutări, poliţiştii nu au găsit nicio reptilă suficient de mare pentru a putea devora un om.

Tânărul a fost până la urmă găsit luni de poliţie, la mai mulţi kilometri distanţă de maşina sa abandonată.

"Având în vedere că a petrecut trei săptămâni într-o pădure tropicală, starea lui de sănătate este bună", notează poliţia într-un comunicat.

Milan Lemic a supravieţuit mâncând fructe de pădure, a precizat poliţia.

Redactare G.M.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Designera de lux care a făcut genți pentru Victoria Beckham și Salma Hayek a fost condamnată la închisoare pentru contrabandă

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

“Bărbatul cu bâta”, care a intervenit eroic în timpul atacului de la mall-ul din Sydney, a primit cetăţenie australiană

China amenință cu proliferarea nucleară în Pacific după ce Australia a anunțat că se va dota cu submarine propulsate nuclear

Partenerii noștri