Live

După ce a câștigat 10 milioane de dolari la loterie, un bărbat a ajuns după gratii pentru crimă

Data publicării:
Foto: GettyImages

Un bărbat din Carolina de Nord, care a câștigat la loterie 10 milioane de dolari în urmă cu trei ani, este acum acuzat că a ucis o femeie a cărei cadavru a fost găsit într-o cameră de hotel.

Michael Todd Hill (foto), de 52 de ani, din Leland, a fost arestat săptămâna aceasta, la o zi după ce cadavrul unei tinere de 23 de ani, Keonna Graham, a fost descoperit, potrivit People.

FOTO: Shallotte Police Department

Hill, care a câștigat marele premiu la o tragere loto din august 2017, s-a cazat, duminică, singur la hotel respectiv. Niciun angajat nu a văzut-o pe tânăra ucisă. O menajeră i-a descoperit cadavrul luni, după ce bărbatul a eliberat camera.

Graham a fost angajată pe post de gardian la o închisoare din Burgaw, Carolina de Nord, iar înainte de asta a lucrat cu persoane cu dizabilități într-un centru local de reabilitare. O rudă a spus despre ea că a fost o persoană generoasă și aventuroasă.

Hill a cumpărat lozul răzuibil câștigător de la o benzinărie locală, iar angajații spun că era o persoană agreabilă. După ce a câștigat marele premiu, s-a întors la benzinărie și i-a oferit femeii care i-a vândut lozul câștigător 2.000 de dolari.

Bărbatul este acum în spatele gratiilor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

SUA au testat un avion autonom, cu inteligență artificială. În unele scenarii, s-a descurcat mai bine decât avioanele cu piloți umani

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Rusia susține iar că a doborât rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

Partenerii noștri