Live

Femeia care mințit că este amenințată de un bărbat de culoare a fost și ea amenințată. Victima ei: „Acest lucru trebuie să înceteze”

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: Captură YouTube

Christian Cooper, bărbatul afro-american care a fost relamat la poliție pentru că i-a cerut unei femei albe să-și țină câinele în lesă, a aceptat scuzele ulterioare e femeii, dar spune că actul ei a fost „cu siguranță rasist”, relatează CNN.

Cred că scuzele ei sunt sincere, a spus Cooper, care a filmat incidentul, iar înregistrarea a devenit virală.

Nu sunt sigur dacă recunoaște că, deși poate nu este sau nu se consideră rasistă, acel act a fost cu siguranță rasist”, a spus el.

Amy Cooper, femeia care a sunat la 112, a spus căîși cere scuze public”. Între cei doi nu există nicio legătură, este doar o coincidență de nume.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață în Central Park din New York, în timp ce Amy Cooper își plimba câinele. După ce bărbatul i-a cerut să-și țină câinele în lesă, ea a sunat la poliție spunând că viața îi e pusă în pericol.

Christian Cooper, un "ornitolog pasionat", era îngrijorat că viața salbatică din zona Ramble din Central Park era pusă în pericol de câinele femeii. Acesta i-a spus că accesul câinilor fără lesă nu este permis în zona Ramble.

O să spun poliției că un bărbat afro-american amenință”, a fost reacția lui Amy Cooper, în imaginile filmate în timpul incidentului și devenite virale pe Twitter.

În urma incidentului, femeia a fost concediată. Firma la care lucra a anunțat că nu tolerează „rasismul de orice fel”.

Amy Cooper a primit însă și amenințări cu moartea.

Mi se spune că a fost amenințată. Acest lucru e total nepotrivit și ar trebui să înceteze imediat. Mi se pare ciudat că oameni care au fost deranjați de faptul că a încercat să arunce asupra mea ‘omor prin intermediul unui polițist’ să o amenințe apoi cu moartea. Cum ar putea avea sens acest lucru?”, a spus Christian Cooper.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Republicanii fac scut în jurul lui Trump. Mike Johnson a venit să-l sprijine la procesul penal de la New York

Un „portal” unește în timp real viața din New York și Dublin: „Este ceva ce nu vezi în fiecare zi”

Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Stormy Daniels depune mărturie în procesul cu Trump: „M-a provocat să-l pleznesc la fund”

Partenerii noștri