Live

FOTO. Donald Trump, gafă de proporții. A greșit numele soției sale, într-un mesaj postat pe Twitter

Data publicării:
Foto: Gulliver/GettyImages

Donald Trump face gafă după gafă în relația cu Melania. Este cunoscut faptul că după numeroasele scandaluri sexuale în care este implicat președintele SUA, soția acestuia refuză și să-l mai țină de mână la ceremoniile oficiale. Acum, Trump i-a greșit numele într-un mesaj postat pe Twitter, scrie The Sun.

Donald Trump a vrut să facă un gest frumos și să-și mai spele din păcate. Așa că s-a hotărât să posteze un mesaj pe Twitter în care să le mulțumească americanilor pentru sprijinul acordat în timpul intervenției chirurgicale la rinichi, suferită de Prima Doamnă a SUA. Însă în loc să scrie Melania - numele soției lui, a tastat Melanie - corespondentul englezesc al acestuia.

Utilizatorii Twitter au sesizat imediat greșeala și l-au taxat pe președintele american.

„Este minunat să o avem din nou la Casa Albă pe incredibila noastră Primă Doamnă. Melanie se simte foarte bine. Mulțumim pentru toate rugăciunile și mesajele de bine”, a scris Trump pe Twitter.

„Minunat. Spune-ne mai multe despre această Melanie”, s-au sesizat imediat cei care îi urmăresc pagina de pe cunoscutul site de socializare.

Melania Trump, în vârsta de 48 de ani, a suferit, săptămâna trecută, o intervenție chirurgicală la Spitalul Militar Walter Reed din Bethesda din Maryland.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nemaiîntâlnit! Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Victoria lui Trump, risc existențial pentru unitatea Europei. Cum ar putea fi dezbinată UE dacă magnatul revine la Casa Albă (Politico)

Alegerile din SUA, cel mai urmărit eveniment electoral în 2024. „Guvernul a fost conceput ineficient și să aibă conflicte interne”

Partenerii noștri