Live

FOTO. E atât de cald în Japonia încât mâncarea decorativă din vitrine a început să se topească la propriu

Data publicării:
Foto: Twitter/@sigesan213

Căldură mare, monșer! E atât de cald încât Europa a făcut combustie spontană. E atât de cald încât un supermarket din Helsinki a organizat o petrecere în pijamale numai ca oamenii să poată beneficia de aer condiționat. E atât de cald încât mâncarea decorativă din plastic, expusă într-o vitrină din Japonia, s-a topit la propriu.

Știrea că ceștile cu ceai matcha din vitrina cafenelei Oasis 24 din Nagoya au început să se topească a făcut înconjurul Japoniei și a ajuns pe continentul nord-american, unde a fost preluată de Vice.

Potrivit site-ului Kotaku, erau 40 de grade afară ziua respectivă. Însă în acea vitrină temperatura sărea la 60 de grade Celsius.

Mâncarea și băuturile decorative sunt o tradiție veche de 90 de ani în Japonia. Ele servesc un dublu scop: pe de o parte clienții pot vedea cum arată preparatul pe care îl comandă, pe de altă parte turiștii pot comanda mult mai ușor, arătându-i pur și simplu chelnerului ce vor.

După ce imaginile s-au viralizat și au fost prezentate inclusiv la televizor, angajații restaurantului au găsit soluția: au întors pur și simplu cănile.

Eficiență japoneză!

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

HARTĂ Cod galben de vânt puternic în mai multe județe. E vizat și litoralul

Prognoza meteo. Săptămâna viitoare va ploua în toată țara. Urmează o perioadă cu temperaturi sub cele obişnuite

Prognoza specială de 1 Mai pentru București. Va fi cald, dar meteorologii anunță ploi

Potop în Arabia Saudită. Școlile au fost închise, oamenii au fost avertizați că vor fi inundații. Imagini cu mașini luate de ape

Partenerii noștri