Live

Hillary Clinton ironizează scrisoarea lui Trump către Erdogan, publicând o scrisoare falsă între JFK și Hruşciov

Data publicării:
FOTO: Getty Images

Fostul secretar de stat şi fosta candidată democrată la alegerile prezidenţiale Hillary Clinton a ironizat duminică, pe Twitter, mesajul trimis recent de preşedintele american Donald Trump omologului său turc Recep Tayyip Erdogan, informează Agerpres, care citează AFP.

"Nu fiţi tâmpit, bine? Retrageţi rachetele din Cuba" - Hillary Clinton a postat o falsă scrisoare a fostului preşedintele John Fitzgerald Kennedy către liderul sovietic Nikita Hruşciov în timpul crizei rachetelor din 1962, pentru a parodia scrisoarea trimisă de Trump lui Erdogan.

Preşedintele american i-a trimis omologului său turc la 9 octombrie o scrisoare pe un ton foarte puţin diplomatic în încercarea de a-l convinge să îşi oprească ofensiva împotriva kurzilor în Siria. "Nu faceţi pe durul! Nu fiţi prost" şi "Să lucrăm pentru găsirea unui bun acord" - i-a scris liderul de la Casa Albă preşedintelui turc.

 

 

Scrisoarea parodică distribuită duminică de Hillary Clinton a fost publicată iniţial de emisiunea prezentatorului vedetă Jimmy Kimmel la postul de televiziune ABC săptămâna trecută. Ea prezenta un mesaj imaginar al lui JFK pentru Hruşciov, scris în acelaşi ton ca al lui Trump.

"Nu fiţi tâmpit, bine? Retrageţi rachetele din Cuba", comentează scrisoarea. "Toată lumea va spune 'Da! Hruşciov! Eşti cel mai tare!' Dar dacă nu o veţi face, toată lumea va spune 'ce tâmpit' şi va numi ţara voastră gunoi 'Pubela Sovietică'", se mai arată în scrisoarea imaginară.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Partenerii noștri