Live

Imaginea teribilă surprinsă din dronă: un rechin, la câțiva metri distanță de trei copii mici

Data actualizării: Data publicării:

Un fotograf a tipat ingrozit la copiii lui să iasă din ocean, după ce camera de pe drona lui a surprins un rechin care înota în apropiere.

Dan Watson își pilota drona deasupra plajei New Smyrna, din Florida, când a observat creatura ridicându-se la suprafața apei. Cei trei copii ai fotografului de 35 de ani, cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani, se jucau în apă, la doar câțiva metri distanță de animal, relatează Sky News.

Scena terifiantă s-a petrecut pe data de 22 iunie. „Când i-am văzut umbra pe ecranul meu, m-am panicat și am început să țip. Am strigat la soția mea, i-am spus că este un rechin în apă și să scoată copiii afară”, a declarat an Watson pentru Sky News.

El a postat imaginea și pe Instagram, cu toate explicațiile. Un fan i-a comentat: „În mod cert, prea aproape ca să dau un like”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Comunicarea dintre oameni și animale ar putea fi posibilă prin inteligența artificială. Ce vor să facă cercetătorii din domeniu

România de mâine, condusă de copiii de azi: Cum văd românii viitorul țării și ce probleme ar putea să-i afecteze pe tineri (sondaj)

Ajutor de la stat de 15.000 lei pentru cuplurile infertile care își doresc copii. Care sunt condițiile

Copiii vor putea vizita gratuit Camera Deputaților, de 1 iunie. Activitățile care sunt pregătite pentru cei mici

Partenerii noștri