Live

În Germania a început procesul femeii care și-a ucis 5 copii, ca să se răzbune pe fostul soț care-și găsise iubită

Data publicării:
Christiane K. FOTO: Agerpres

O femeie din Germania, care și-ar fi ucis 5 din cei cei 6 copii înainte de a încerca să se sinucidă, a fost dusă în instanță, în prima zi de proces.

Christiane K., 28 de ani, este acuzată că și-a drogat copiii, cu vârste cuprinse între 1 și 8 ani, după care i-a dus pe rând în baie și i-a înecat sau i-a sufocat, spun procurorii. Ulterior s-a dus la gara centrală din Dusseldorf și s-a aruncat în fața unui tren, dar a fost salvată, relatează rtl.de.

Femeie spune că este nevinovată și susține că, pe data de 3 septembrie 2020, cei mici au fost uciși de un intrus mascat, însă anchetatorii i-au demontat povestea.

Procesul ei a început luni, la Tribunalul Districtual din Wuppertal, Germania, unde Christiane K. nu a dorit să facă nicio declarație.

Anchetatorii susțin că femeia a comis crimele îngrozitoare pentru că a fost „copleșită emoțional” când a auzit că soțul ei, care a păsăsise, și-a găsit o nouă iubită și  vrut să se răzbune pe acesta.

Poliția spune că s-a certat cu el chiar în ziua crimei. Apoi le-a pus copiilor în micul dejun „doze mari” de medicamente care i-a adormit, ca să poată fi uciși mai ușor.

Înainte de a încerca să se sinucidă, Christiane K. i-ar fi spus mamei sale ce s-a întâmplat cu copiii. Femeia a sunat la poliție, iar la ora 14.00 ofițerii au descoperit cadavrele celor 5 copii.

Fiecare copil a fost înfășurat într-un prosop, apoi culcat fiecare în patul lui, din apartamentul din Solingen, Renania de Nord-Westfalia, aproape de Dusseldorf și Köln.

Marcel, cel mai mare copil al Christianei K., de 11 ani, a supraviețuit pentru că era la școală.

Deși familia a fost în atenția serviciilor sociale, autoritățile au spus că nu exista nimic care să sugereze că cei mici ar fi în pericol.

La momentul evenimentului îngrozitor, politicienii din Solingen și-au suspendat campaniile pentru viitoarele alegeri regionale.

Vecina Soraya Touati, de 45 de ani, a declarat pentru World Today News că este încă afectată de ceea ce s-a întâmplat anul trecut și că a solicitat ajutor psihologic.

Dacă femeia va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la închisoare pe viață.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

În Germania are loc cel mai mare proces de înaltă trădare de după Al Doilea Război Mondial. Puciștii „Reichsburger” sunt judecați

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Băieţelul din Gorj vândut pe câteva sute de lei în Germania este adus în România, dar nu va fi dat înapoi familiei

O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Partenerii noștri