Live

În Italia, un român beat a luat pistolul ca să-și împuște soția, însă incidentul n-a decurs așa cum se aștepta

Data actualizării: Data publicării:
Un român de 49 de ani a fost arestat la Sezze, în provincia italiană Latina, pentru că a vrut să-și împuște soția Foto: Profmedia Images

Un român de 49 de ani a fost arestat la Sezze, în provincia italiană Latina, pentru că a vrut să-și împuște soția. Din fericire, bărbatul era atât de beat încât a ratat „ținta”, iar femeia a scăpat cu viață.

Soția a reușit să fugă de acasă și a alertat poliția, iar partenerul ei a fost în scurt timp imobilizat și arestat, potrivit La Repubblica.

Din cercetări a rezultat că femeia era de 20 de ani victima agresiunilor extreme ale soțului ei, însă după ultimul scandal lucrurile au luat o turnură dramatică. Cei doi s-au luat la ceartă atunci când ea i-a spus că avea de gând să-l părăsească. La un moment dat, scos din sărite, bărbatul, care era beat, a scos un pistol deținut ilegal, cu seria ștearsă și a început să tragă, țintind spre capul soției. Bărbatul a tras două focuri de armă și în haosul general creat partenera a fugit și a reușit să ceară ajutorul unui vecin, care a sunat la poliție.

Nu este singurul incident grav între cei doi soți. Potrivit sursei citate, femeia a ajuns de mai multe ori la spital din cauza bătăilor primite de la soț, cu fracturi la coloana vertebrală  și mandibulă. De asemenea, bărbatul a încercat să-și sufoce partenera de câteva ori cu perna sau cu punga din plastic.

Poliția a mai fost chemată acasă la cei doi români, însă femeia nu a depus niciodată plângere. Și-a iertat de fiecare dată soțul, iar acesta să lăuda în fața prietenilor săi cu ceea ce îi făcea femeii.

Bărbatul se află în prezent în arest urmând a fi formulate acuzațiile împotriva lui.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Absolut ridicol". Scandal în Anglia, după decizia luată de Tottenham față de Drăgușin & Co: "Pură lăcomie!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Câți ani de închisoare a primit fostul ministru al economiei din Kazahstan, care și-a ucis soția bătând-o opt ore într-un restaurant

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

VIDEO Mascați amenințați cu toporul de un bărbat care o ținea captivă pe sora lui. Totul ar fi pornit de la o ceartă pentru bani

Partenerii noștri