În Italia, un român beat a luat pistolul ca să-și împuște soția, însă incidentul n-a decurs așa cum se aștepta

Data actualizării: Data publicării:
masini de carabinieri care blocheaza o strada
Un român de 49 de ani a fost arestat la Sezze, în provincia italiană Latina, pentru că a vrut să-și împuște soția Foto: Profmedia Images

Un român de 49 de ani a fost arestat la Sezze, în provincia italiană Latina, pentru că a vrut să-și împuște soția. Din fericire, bărbatul era atât de beat încât a ratat „ținta”, iar femeia a scăpat cu viață.

Soția a reușit să fugă de acasă și a alertat poliția, iar partenerul ei a fost în scurt timp imobilizat și arestat, potrivit La Repubblica.

Din cercetări a rezultat că femeia era de 20 de ani victima agresiunilor extreme ale soțului ei, însă după ultimul scandal lucrurile au luat o turnură dramatică. Cei doi s-au luat la ceartă atunci când ea i-a spus că avea de gând să-l părăsească. La un moment dat, scos din sărite, bărbatul, care era beat, a scos un pistol deținut ilegal, cu seria ștearsă și a început să tragă, țintind spre capul soției. Bărbatul a tras două focuri de armă și în haosul general creat partenera a fugit și a reușit să ceară ajutorul unui vecin, care a sunat la poliție.

Nu este singurul incident grav între cei doi soți. Potrivit sursei citate, femeia a ajuns de mai multe ori la spital din cauza bătăilor primite de la soț, cu fracturi la coloana vertebrală  și mandibulă. De asemenea, bărbatul a încercat să-și sufoce partenera de câteva ori cu perna sau cu punga din plastic.

Poliția a mai fost chemată acasă la cei doi români, însă femeia nu a depus niciodată plângere. Și-a iertat de fiecare dată soțul, iar acesta să lăuda în fața prietenilor săi cu ceea ce îi făcea femeii.

Bărbatul se află în prezent în arest urmând a fi formulate acuzațiile împotriva lui.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri