Live

Incident șocant provocat de un tânăr român îngenuncheat în mijlocul unei străzi dintr-un oraș german

Data publicării:
FOTO: karlsruhe-insider.de

Un român de 25 de ani a fost arestat în orașul german Karlsruhe, după ce a provocat un incident care i-a panicat teribil pe șoferii care circulau pe o arteră din periferia localității.

După ce a distrus câteva mașini într-o benzinărie, românul de 25 de ani a îngenuncheat în mijlocul străzii determinându-l pe șoferul unei mașini să oprească. A deschis portiera din partea pasagerului și i-a cerut bărbatului de la volan să-l ia în mașină. Când acesta a refuzat, românul i-a luat portofelul aflat pe scaunul pasagerului și a fugit, potrivit Karlsruhe Insider.

În scurt timp, românul a repetat figura într-o altă zonă a orașului și a forțat o șoferiță să oprească. A urcat pe scaunul din dreapta și i-a spus femeii să-l ducă în oraș.

Românul a lovit-o pe aceasta în timp ce conducea și a preluat controlul volanului. La un semafor, femeia a coborât din mașină, iar bărbatul a fugit după ea și i-a smuls din mână portofelul.

Un bărbat oprit la același semafor a văzut scena, l-a urmărit pe tânăr și a reușit să-i ia portofelul și să-l înapoieze tinerei.

În scurt timp, românul de 25 de ani a fost imobilizat de polițiști. A fost arestat și dus apoi la spital, pentru că era sub influența narcoticelor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Democraţia este ameninţată”. Reacția lui Scholz după ce un europarlamentar german a fost atacat în timp ce lipea afișe

„Extremiștii sunt complet dezinhibați și ne consideră vânat”. Un europarlamentar german, bătut cu sălbăticie în timp ce lipea afișe

Berlinul vrea să scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propagandă al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

Dezastru în Europa, unde sunt coduri portocalii de furtuni. Inundații în Germania și Olanda, grindină cât mingea de ping-pong în Franța

Partenerii noștri