Live

La câteva minute după ce a aflat că a câștigat la loto, un șofer de TIR și-a sunat șeful să-i dea o veste

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

Un șofer de camion din Marea Britanie, în vârstă de 68 de ani, și-a dat demisia după 40 de ani de muncă la câteva minute după ce a aflat că el și soția sa au câștigat la loto, relatează Business Insider

Tony Hedley și soția sa, Christine, aveau amândoi bilete câștigătoare în valoare de 166.666 de lire sterline fiecare, adică aproximativ 210.000 de dolari, la People's Postcode Lottery, potrivit BBC.

Hedley, din Newcastle, Anglia, a declarat că se afla în camionul său când a primit apelul prin care a fost anunțat că a câștigat. El a spus că, la câteva minute după ce a primit vestea, și-a sunat angajatorul și i-a spus: „Nu mai vin mâine, iar aceasta este ultima mea tură”.

Britanicul a fost șofer de camion timp de 42 de ani. „M-am întors la bază, am lăsat remorca, iar managerul meu a spus: „Norocosule”, mi-a strâns mâna și mi-a urat toate cele bune”, a declarat el pentru The Independent.

„Am muncit toată viața mea și cred că este timpul să iau o pauză. Când mi-au dezvăluit valoarea premierului, a fost pur și simplu suprarealist”, a adăugat el.

Cuplul a declarat că intenționează să folosească banii pentru a-și renova baia și grădina și pentru a se bucura de o vacanță în Scoția.

De asemenea, ei au spus că o să-și ajute familia, pe cei doi copii, patru nepoți și un strănepot care se va naște în curând.

Christine Hedley, în vârstă de 65 de ani, a declarat că a fost suprarealist atunci când a fost anunțată că a câștigat. „Nu mi-a venit să cred. Pur și simplu am plâns”, a spus ea. „Încă este incredibil, mă trezesc dimineața și mă gândesc: Am visat asta?”

„Este minunat să știm că acum putem să ne relaxăm și să ne trăim viața pentru noi”, a mai spus ea, conform BBC.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministrul britanic al Apărării este „foarte îngrijorat” de partneriatul dintre Putin și Xi Jinping: „E o amenințare”

Rusia acuză Marea Britanie că e un „participant de facto” în războiul din Ucraina

Noua ofensivă a Rusiei în Ucraina ar trebui să fie „un apel de trezire la realitate”. Avertismentul unui ministru britanic

Aproape jumătate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mări

Partenerii noștri