Live

O femeie a fost condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare în Rusia, pentru câteva grame de canabis

Data publicării:
Sursa foto: Naama Issachar/Facebook

O femeie de 26 de ani cu dublă cetățenie, americană și israeliană, se află în închisoare în Rusia din luna aprilie, după ce autoritățile au găsit 9 grame de canabis în bagajul său, informează Fox News. Naama Issachar a fost condamnată de 7 ani și jumătate de închisoare.

Sora ei a declarat pentru Fox News că Naama Issachar a fost condamnată vineri și că familia sa a luat legătura cu premierul Benjamin Netanyahu. Premierul israelian ar fi sunat-o pe mama ei chiar în ziua sentinței pentru a o asigura că are parte de sprijinul său.

Naama Issachar, născută în Statele Unite, s-a mutat în Israel când avea 16 ani. Femeia se întorcea acasă după o călătorie de trei luni în India, când a fost oprită pe aeroportul din Moscova în timpul unei escale. Isschar a fost interogată în legătură cu drogurile găsite în bagajul său și a spus că le-a uitat din greșeală în geantă. Inițial, femeia a fost acuzată de posesie de canabis, însă ulterior a fost acuzată de trafic de droguri.

Înregistrările cu audierea lui Issachar au fost făcute publice în Israel, iar femeia de 26 de ani îi spune judecătorului că a avut un comportament iresponsabil și de aceea a recunoscut acuzația inițială, de posesie, însă neagă acuzația de contrabandă.

Biroul premierului Benjamin Netanyahu a anunțat că demnitarul s-a implicat personal în cazul lui Issachar. Premierul israelian ar fi discutat această situație și cu Vladimir Putin.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri