Live

Video O femeie care s-a trezit cu un șarpe veninos în camera de hotel a folosit un aspirator pentru a-l captura

Data publicării:
Șarpele care intrase într-o cameră de hotel a fost prins cu ajutorul unui aspirator. Foto: Facebook/captură video

O femeie din Australia, care se afla în vacanță într-un complex turistic din Hervey Bay, alături de soțul ei, a folosit un aspirator pentru a captura un șarpe veninos de mici dimensiuni care intrase în camera ei de hotel.

Inițial, soțul femeii a apelat la Drew Godfrey, un prinzător autorizat de reptile, pentru ca acesta să vină să îndepărteze șarpele.

Însă înainte ca specialistul să se pună în mișcare, femeia a luat un aspirator și a aspirat șarpele din specia Demansia psammophis, blocând apoi țeava, pentru ca reptila să nu poată ieși.

"M-a sunat înapoi repede și mi-a zis să nu-mi mai fac griji, pentru că soția lui l-a aspirat", a povestit prinzătorul de șerpi, potrivit upi.com.

"Le-am explicat că șarpele face parte dintr-o specie protejată și că ar fi crud și ilegal să-l lase acolo. Au înțeles", a declarat Drew Godfrey.

Acesta s-a deplasat până în camera de hotel și a scos șarpele din sacul aspiratorului. Bărbatul a filmat scena și a postat-o pe contul său de Facebook.

"Când crezi că le-ai văzut pe toate, la slujba ta, cineva te sună și îți spune că soția lui a aspirat un șarpe", a comentat acesta pe rețeaua de socializare.

Godfrey spune că șerpii din această specie au un venin slab, efectul unei mușcături fiind comparabil cu cel al unei înțepături de albină.

"Șarpele a scăpat nevătămat, doar puțin prăfuit și confuz", a spus Godfrey. "Mă bucur că este liber", a adăugat el.

Șarpele a fost eliberat în natură, în apropiere de complexul hotelier.

Editor : D.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi cercetători au plecat în căutarea unui șarpe, în Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul nouă, cu dinții „ca niște lame”

Robert de Niro deschide două hoteluri în Bulgaria. Unul va fi la 100 de kilometri de Vama Veche

Aproape nimic nu poate provoca întârzierea trenurilor de mare viteză în Japonia. Şi, totuşi, ceva a făcut-o pentru 17 minute

Un şarpe de doi metri, găsit în anexa unei gospodării din Mehedinți. Jandarmii au prins reptila și au eliberat-o pe câmp

Partenerii noștri