Live

O femeie declarată moartă la locul unui accident a fost găsită în viață la morgă

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Caz macabru în Africa de Sud. O femeie declarată moartă a fost găsită în viață, într-unul dintre frigiderele aflate la morgă, relatează BBC News.

Femeia a fost dusă la morga din Carletonville, din provincia Gauteng, după ce a fost declarată moartă de paramedici, la locul unui accident. Aceștia susțin că femeia „nu prezenta semne vitale” și de aceea au declarat-o moartă.

Însă când un angajat de la morgă a verificat „cadavrul” care fusese deja pus într-un frigider, a descoperit cu stuopare că femeia avea puls și respira. Femeia se află acum la terapie intensivă, în spital.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz bizar și încearcă să afle cum a fost posibil ca femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, să fie declarată moartă și dusă la morgă, deși era încă în viață.

„Asta nu s-a întâmplat pentru că paramedicii noștri nu sunt instruiți corect. Nu există nicio dovadă a neglijenței acestora”, a declarat managerul companiei de ambulanță.

Femeia a fost grav rănită în urma unui accident în care două persoane au murit.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Peste 90 de oameni care fugeau de o epidemie de holeră au murit înecați după ce ambarcațiunea în care erau s-a scufundat

Tragedie în Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a căzut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

O singură orcă a ucis un rechin alb în doar 2 minute. Comportamentul balenei ucigașe îi uimește pe cercetători

O dublă campioană olimpică cu exces natural de testosteron în corp se judecă la CEDO pentru a putea concura în atletism

Partenerii noștri