Live

O firmă angajează persoane care să fumeze marijuana și să călătorească

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Gulliver/ Getty Images

O companie din California caută să angajeze persoane dornice să călătorească și să promoveze produsele lor, din marijuana.

În timp ce pasiunea pentru aventură și fumatul de marijuana nu califică o persoană, în mod normal, pentru a un job, ar putea reprezenta un avantaj pentru o competiție unică, potrivit Insider.

Heavy Hitters, o firmă din sudul Californiei, caută 20 de ambasadori naționali, care să promoveze produsele lor, pe bază de canabis, consumându-le la diferite evenimente și pe rețelele sociale.

Jobul este pe atât de simplu și adevărat după cum o arată și descrierea lui: „Călătorește. Fumează iarbă. Primește bani”.

Fiecare ambasador va primi un salariu de 1.200 de dolari pe luna, plus 500 de dolari pentru cumpărarea de produse Heavy Hitters. Toate cheltuielile călătoriilor vor fi, de asemenea, suportate de companie.

Interviul de angajare presupune postarea unui videoclip pe YouTube cu candidatul, în timp ce explică de îi plac produsele Heavy Hitters și în de ce crede că i s-ar potrivi postul.

Vânzarea și consumul de marijuana sunt legale, în scop recreațional, în California.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alina Gorghiu: Cel mai tânăr consumator român de droguri este un copil de 8 ani

Ministrul Justiției se opune dezincriminării posesiei de canabis în limita a 3 grame: „Aşa deschidem uşa unor droguri periculoase”

Replica lui Scholz, întrebat de un student chinez cum să evite canabisul în Berlin: Nu fuma. Eu fac 66 de ani şi nu am fumat niciodată

Canabisul recreaţional a devenit legal în Germania. Ce prevede noua lege și cum au sărbătorit nemții primele jointuri legale

Partenerii noștri