Live

O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă

Data actualizării: Data publicării:
Elisangela Gazano, de 38 de ani, a murit la câteva ore după ce a spus „da” în fața ofițerului de stare civilă FOTO: Facebook/ Elisangela Gazano

O femeie din Brazilia a murit la câteva ore după ce a spus „da” în fața ofițerului de stare civilă, după ce a căzut într-o piscină și s-a înecat.

Elisangela Gazano, de 38 de ani, s-a căsătorit weekend-ul trecut cu logodnicul ei, iar pentru petrecerea de nuntă mirii au închiriat o proprietate din Limeira. Femeia și-a pierdut echilibrul, a căzut în piscina de pe proprietate și a murit. Cu numai câteva ore înainte își sărbătorise nunta împreună cu invitații, dar și ziua de naștere a fiicei sale, potrivit Globo.

Potrivit relatărilor din presa locală, Elisangela - care nu știa să înoate - dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă, făcând un atac de panică. Invitații au văzut-o și au intervenit ca să o salveze, chemând și ambulanța. Însă femeia a făcut un stop cardiac și deși a fost dusă de urgență la spital nu a mai putut fi salvată.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Elisangela a postat pe o rețea socială o fotografie cu ea în rochie albă, în timp ce semna actele de căsătorie.

Poliția din Limeira a stabilit că moartea ei a survenit în urma unui accident, astfel că dosarul a fost închis.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de fapt un bărbat cu un plan ascuns

Cal blocat pe un acoperiş din cauza inundaţiilor, salvat de echipele de intervenție, în Brazilia

Înainte și după: Imaginile din satelit arată dezastrul lăsat în urmă de inundațiile devastatoare din Brazilia

Peisaje apocaliptice în Brazilia după inundațiile record. Autorități: Sunt "adevărate zone de război", va fi necesar un "plan Marshall"

Partenerii noștri