Live

O sportivă celebră în Coreea de Sud a fost la un pas să se mărite cu „logodnicul” care s-a dovedit a fi femeie. Cum a fost păcălită

Data actualizării: Data publicării:
Nam Hyun Hee și „fostul logodnic” FOTO: kbizoom.com

Nam Hyun Hee, una dintre cele mai bune scrimere din istoria Coreei de Sud, cu două medalii olimpice obținute în 2008 și 2012, s-a trezit recent în centrul unui scandal uriaș care a produs o undă de șoc în toată țara.

Luna aceasta, Nam Hyun Hee, de 42 de ani, scrimeră olimpică, și-a prezentat public logodnicul. De ceva timp se zvonea că celebra sportivă și-a găsit un partener, după ce în luna august divorțase de soțul ei, ciclistul Gong Hyo Suk, cu care a avut o căsnicie timp de 12 ani. Sportiva și „iubitul ei” și-au făcut publică relația printr-un interviu și o ședință foto. Dar în loc să atragă simpatia fanilor, Nam Hyun Hee a fost bombardată cu acuzații despre viitorul ei soț, relatează presa coreeană.

Ea a spus că iubitul ei se numește Jeon Chung Jo, că provine dintr-o familie înstărită și că a practicat în trecut hipismul, dar că s-a retras după ce a suferit o accidentare. Se pare însă că Jeon Chung Jo nu s-a deghizat foarte bine și mai multe persoane l-au recunoscut, fiind de fapt o femeie care se dădea drept bărbat.

Jeon Chung Jo este femeie, dar nici măcar nu și-a schimbat numele în timp ce se preface că este bărbat? Eu sunt colega ei de școală. Nu provine dintr-o familie de oameni de afaceri. Știu că a crescut în Ganghwado (insulă din estuarul râului Han). Nam Hyun Hee, fugi cât mai repede” - a comentat o persoană la o fotografie a celor doi îndrăgostiți postată pe o rețea socială.

„Uau... Jeon Chung Jo? Ea a locuit în bloc cu noi, la un etaj mai jos. Pe atunci folosea numele Jeon Chang Jo. Toată lumea din bloc credea că este bărbat. Când poliția a adus o fotografie cu ea și a întrebat dacă o cunoaște cineva pe această femeie, am fost cu toții șocați să auzim că era femeie... Poliția a venit să o caute în legătură cu o fraudă în alt caz”, a scris altcineva.

Rețelele sociale s-au umplut rapid de postări similare, dar Nam Hyun Hee nu numai că nu le-a luat în seamă, dar, mai mult, a amenințat cu acțiuni legale împotriva oricui încercă să-l discrediteze pe viitorul ei soț. Nam a făcut eforturi mari de a-și proteja „logodnicul”, dar în curând au început să apară dovezi palpabile ale minciunilor „lui”. Astfel, o instituție de presă credibilă din Coreea de Sud a descoperit că Jeon era de fapt o elevă care a urmat liceul Korea Horseman, o instituție specializată în sporturi hipice, și a dat publicității mai multe fotografii cu ea. De asemenea, a ieșit la lumină și faptul că Jeon a făcut închisoare pentru mai multe fapte de fraudă și extorcare și că, în mod clar, era femeie.

De asemenea, s-a aflat că în 2019 Jeon s-a dat drept fiul nelegitim al lui Philip Jeon, președintele Paradise Hotel and Casino Group, o companie importantă în Coreea de Sud. Afirmațiile s-au dovedit a fi false, iar compania a emis și un comunicat în acest sens.

Jeon a fost condamnată la doi ani și trei luni de închisoare pentru mai multe înșelăciuni, după ce a luat diverse sume de bani de la o serie de persoane sub pretexte false.

În fața dovezilor copleșitoare, Nam Hyun Hee a rupt orice legătură cu Jeon Chung Jo și a anunțat că nunta a fost anulată. Jeon a fost arestată.

Mai ciudat este că după ce a anunțat că s-a logodit, Nam Hyun Hee a spus că este însărcinată cu Jeon, lucru care este imposibil. Într-un interviu, fosta sportivă a susținut că fostul „logodnic” a păcălit-o cu teste de sarcină false și că ea a ajuns să creadă minciuna. Totuși, ea a mai dezvăluit că Jeon Chung Jo i-a spus că ar fi bărbat transgender și că suferise o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului, situație în care era practic imposibil să rămână însărcinată.

„Mi s-a părut că este ciudat. Aveam de gând să merg la ginecolog, dar Jeon m-a tot oprit”, a spus Nam.

După ce s-a despărțit de Jeon, Nam Hyun Hee a aflat că „fostul logodnic” îi folosea numele pentru a frauda diverși investitori, mulți dintre ei spunând că i-au dat bani pentru că aveau încredere în fosta scrimeră.

Jeon Chung Jo a fost eliberată după câteva zile de arest, pentru că poliția nu consideră că existul riscul de a fugi și a se sustrage urmăririi penale. S-a emis, însă, un ordin de restricție care îi interzice să se apropie de Nam la mai puțin de 100 de metri, să o sune sau să-i trimită mesaje.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai dură lovitură pentru Cristi Tănase, din partea femeii care l-a ținut la ușă! Decizia instanței și prima reacție

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Burduja a aflat că va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei când era în Coreea de Sud: M-a sunat domnul Ciucă la 6:50 dimineața

Reportaj Digi24 lângă Coreea de Nord. Zona demilitarizată e împânzită de militari, mine antipersonal și tuneluri subterane

Iohannis, îndemn pentru românii din Coreea de Sud: Să fiţi lideri în comunităţile voastre și conştienţi de forţa pe care o aveţi

Klaus Iohannis, despre folosirea unui avion privat de lux în vizita din Coreea de Sud: „Am venit cu o aeronavă mică”

Partenerii noștri