Live

O tânără a murit după ce a sărit pentru o poză. A căzut într-o prăpastie de 150 de metri

Data publicării:
FOTO; Facebook

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a murit, imediat după ce soțul ei i-a făcut o fotografie într-un loc cu priveliște panoramică, în Cape Town, după ce a căzut în prăpastia pe marginea căreia se afla.

FOTO; Facebook

Femeia s-a aplecat deasupra prăpastiei din dorința de a obține o fotografie reușită, însă și-a pierdut echilibrul și a căzut 150 de metri în gol, potrivit The Sun.

Soțul ei, disperat a încercat să meargă să recupereze corpul femeii, în speranța că aceasta ar fi supraviețuit. Bărbatul a coborât aproape 100 de metri pe un teren muntos cu o înclinație de 65 de grade, însă nu a putut avansa mai mult.

FOTO: Facebook

Operațiunea de recuperare a cadavrului a durat șase ore și a fost una dificilă inclusiv pentru salvatori, care spun că soțul femeii și-a riscat viața coborând atât de mult pe un astfel de teren accidentat.

Cei doi se căsătoriseră, în urmă cu un an, pe o plajă din apropierea locului unde femeia și-a găsit sfârșitul. Ei veniseră să sărbătorească ziua de nașterea a tinerei.

Presa locală scrie că cei doi au ignorat bariera metalică de protecție menită să-i țină departe pe oameni de marginea periculoasă a prăpastiei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Premieră istorică: Cel mai mare avion care a aterizat la Polul Sud. Cum funcționează „aeroportul” din Antarctica

Africa de Sud găzduiește exerciții militare cu Rusia și China. Opoziția acuză că fregata „Amiral Gorşkov va naviga spre Marea Neagră”

Un vapor rusesc sosit în Cape Town e suspectat că va fi folosit de Moscova pentru explorarea de minerale în Antarctica protejată

Un spărgător de gheaţă a plecat în căutarea epavei Endurance, aflată la o adâncime de 3.000 de metri în „cea mai rea mare din lume”

Partenerii noștri